user

Бизнес

И HyperScience подкрепя Гражданите

Posted on .

И HyperScience подкрепя Гражданите

Introduction

Предпразнично имаме още един повод да празнуваме и да посрещнем с “Добре дошли” екипа на HyperScience, които са най-новата компания, която застава и подкрепя мисията на Гражданите да изгражда едно по-учтиво и отговорно гражданско общество в България.

hs-logoHyperScience, е американска високотехнологична компания, специализирана в автоматизирането на офис и административната работа чрез машинно обучение. Компанията прилага алгоритми за дълбоко обучение и компютърно виждане, когато разработва продуктите си, за да идентифицира автоматично вида на документа и да извлече информация от него.

Чрез мощна технология в сърцевината си, продуктът на HyperScience автоматично идентифицира вида на документа, сегментира съдържанието му и извлича съответната информация от него. С решенията на HyperScience, организациите спестяват ценен ресурс от време и пари, тъй като служителите им вече не трябва да прекарват времето си в ръчно сортиране на набори от входящи формуляри, обработване на нечетливи сканирани документи, четене на ръкописен или лошо отпечатан текст или ръчно въвеждане на масивни данни в софтуерна база. От своя страна, това води до възможността организациите да се фокусират върху същината на своя бизнес и да подобрят своята конкурентноспособност.

team5

Стартъпът има два офиса: един в София и друг в Ню Йорк. В софийският офис на HyperScience са екипите разработващи продукта, оперативен мениджмънт и отдела за набиране на персонал. В офисът в Ню Йорк са отделите за продажби, маркетинг и бизнес развитие.

Мотото на компанията е:

Work smarter, not harder

За нас в HyperScience поемането на гражданска отговорност е на само важна част от корпоративната ни култура, но и наше дълбоко личностно убеждение и ангажимент, който следва да се поеме пред обществото. Иска ни се да вярваме, че партньорството ни с Гражданите е пример за това, че социално отговорното поведение е важна стъпка към изграждането на едно по-добро общество.

– Красимир Маринов, съосновател на HyperScience.

Това е поредната компания с технологичен профил, която се застъпва за нашата кауза и това ни дава увереност, че младите, прогресивни и иновативни хора в страната все повече искат добрите неща да се случват тук, в България.

Blog Infographic

 

Яни Дончев

Яни Дончев

There are no comments.
View Comments (0) ...
Navigation