user

Uncategorized

SAP и Гражданите – очаквано добра комбинация

Posted on .

SAP и Гражданите – очаквано добра комбинация

Introduction

Изключително доволни сме да приветстваме с “Добре дошли” най-новия ни партньор SAPТехните офиси са видими вече в картата на платформата.

Map-SAP

SAP е в центъра на днешните технологични революции. Пазарен лидер на корпоративните софтуерни приложения, SAP помага на организациите да опростяват своите процеси и генерират нови възможности за иновации и растеж.

2000px-SAP_2011_logo.svg

Българският филиал на световния софтуерен лидер SAP SE присъства на българския пазар вече повече от 18 години. През декември 1999г., SAP SE регистрира дъщерното си дружество SAP, а развойният център – SAP Labs Bulgaria, стартира през 2000 г.

На българския пазар SAP предлага цялото си продуктово портфолио както директно, така и през развитата си екосистема от български и международни партньорски компании.

Защо SAP си партнира с Гражданите?

  1. Корпоративната Социална Отговорност (CSR) – SAP се отнася със стратегическо внимание с цел да осигури надеждно бъдеще за обществото, клиентите и компанията
  2. Подкрепа на социално предприемачество – част от глобалната политика на SAP, чиято цел е да партнира с бизнеси, които работят в посока разрешаване на социални проблеми.
  3. Насърчаване на стартиращи и иновативни бизнеси – като част от политиката на компанията за създаване на по-добра и конкурентна бизнес среда.
  4. Опазване на околна среда – компанията има сериозно отношение и ангажименти по тази политика, което има пряка връзка с възможността за насърчаване на гражданите да сигнализират за замърсяване, отпадъци, нерегламентирани сметища в Гражданите
  5. Подкрепа за Гражданите в подобряване културата на пътя

_VBP4980-new

Ето какво смята за съвместното партьорство маркетинг директора на SAP България Александър Несторов:

Гражданите е една прекрасна инициатива и съм много щастлив, че SAP застава зад нея. Бих нарекъл партньорството съвсем натурално – работещите в SAP са не само професионалисти, но и активни граждани, въвлечени по различни начини в подобряването на обществената среда и начинът на живот в България. Само за последния ни Month of Service, служители на компанията са предоставили 1840 часа доброволчески труд по най-различни инициативи. Вярвам, че тези усилия единствено ще растат, като намират и вдъхновяват и нови участници.”

 

Включването на SAP  като партньор на Гражданите, както и други бизнеси преди това, е поредното доказателство за прякото влияние, което могат да имат гражданите върху промените в обществото. Бизнесите, които имат изградена социална корпоративна отговорност искат отговорните и ангажирани граждани да ги припознават като организации, които работят за изграждането на по-добра среда и условия за живот.

Blog Infographic

Яни Дончев

Яни Дончев

There are no comments.
View Comments (0) ...
Navigation