user

Uncategorized

Над 2500 глоби за пътни нарушения в мобилното приложение “Гражданите”

Posted on .

Над 2500 глоби за пътни нарушения в мобилното приложение “Гражданите”

Introduction

Постът се актуализира редовно след обратна връзка от Национална Пътна Полиция или градските общини. Първа версия на блог поста 07.01.2017. Последна актуализация на поста 14.11.2018 г.

Можете да видите всички глобени в платформата “Гражданите” (мобилното приложение или уеб сайта) като филтрирате по статус и изберете “Решени” сигнали. Влезте на https://grajdanite.bg

Ето и част от рег. номера на водачите нарушители, които селектирахме за вас, за да можете да разгледате конкретните сигнали(ВИДЕО):

И порция други събрани в кратко видео:

Припомняме, че един от основните приоритети, които си поставихме след Срещата с Гражданите, е да работим върху обратната връзка, която Пътна Полиция трябва да дава за приключените сигнали. Има доста бариери, които пречат това да става за всеки сигнал, но се постарахме да изкараме максималното за възможностите ни.
Това е обратна връзка за съставените глоби в Пътна Полиция София (след 07.01.2017 и от Пътна Полиция в други градове в страната). Преди това има още стотици глоби, но за съжаление нямаме достъп до тях, за да кажем за кои сигнали точно са. Всеки месец сме в Пътна Полиция и взимаме обратна връзка от архивите.
Глобите са за неправилно паркиране, каране в бус лента, опасни маневри и др. Има глоби на коли със стикер “МВР”. Някои от водачите са глобени по повече от веднъж, заради сигналите на различни граждани. Вече има глоба за дипломатически автомобил и такъв с номер за временно пребиваващ в страната. Една не малка част от сигналите са във видео формат.
Бавно, но сигурно вървим към даването на честа обратна връзка и пълна дигитализация на процеса. Благодарим на всички активни хора, които помогнаха и продължават да помагат за всичко, което правим.
Тук можете да прочетете как се подава сигнал към КАТ през “Гражданите” за София и за страната.
Очаквайте още скоро!
Благодарим ви за активността и желанието всички да живеем в по-подредена държава!

grajdanite.bg

Кликнете тук, за да видите още сигнали или да свалите приложението.

 

Яни Дончев

Яни Дончев

There are no comments.
View Comments (0) ...
Navigation