user

Uncategorized

1252 глоби от Пътна Полиция по сигнали на Гражданите

Posted on .

1252 глоби от Пътна Полиция по сигнали на Гражданите

Introduction

Постът се актуализира редовно след обратна връзка от Национална Пътна Полиция или градските общини. Първа версия на блог поста 07.01.2017. Последна актуализация на поста 15.12.2017.

Можете да видите всички глобени в платформата “Гражданите” (мобилното приложение или уеб сайта) като филтрирате по статус и изберете “Глобен”. Влезте на https://grajdanite.bg

——-

Един от основните приоритети, които поставихме след Срещата с Гражданите, е да работим върху обратната връзка, която Пътна Полиция трябва да дава за приключените сигнали. Има доста бариери, които пречат това да става за всеки сигнал, но се постарахме да изкараме максималното за възможностите ни.

Това е обратна връзка за съставените глоби в Пътна Полиция София (след 07.01.2017 и от Пътна Полиция в други градове с страната). Преди това има още стотици глоби, но за съжаление нямаме достъп до тях, за да кажем за кои сигнали точно са. Всеки месец сме в Пътна Полиция и взимаме обратна връзка от архивите.

Глобите са за неправилно паркиране, каране в бус лента, опасни маневри и др. Има глоби на коли със стикер “МВР”. Някои от водачите са глобени по повече от веднъж заради сигналите на различни граждани.

За първи път има глоба за дипломатически автомобил и такъв с номер за временно пребиваващ в страната.

Бавно, но сигурно вървим към даването на честа обратна връзка и пълна дигитализация на процеса. Благодарим на всички активни хора, които помогнаха и продължават да помагат за всичко, което правим.

Тук можете да прочетете как се подава сигнал към КАТ през “Гражданите” за София и за страната.

Очаквайте още скоро!

Благодарим ви за активността и желанието всички да живеем в по-подредена държава!

гражданите

Тодор

Тодор

There are no comments.
View Comments (0) ...
Navigation