user

Бизнес

VIP Security и Гражданите

Posted on .

VIP Security и Гражданите

Introduction

С този пост казваме “Добре дошли!” на първата охранителна фирма в страната – VIP Security, която разчита на гражданския контрол на пътя, за да се информира за поведението на шофьорите си. Това става в уеб портала за мониторинг на “Гражданите”  – http://business.grajdanite.bg/login/.

В този портал фирмите с автопарк могат да попълнят регистрационните номера на колите. Всеки път когато тяхна кола е заснета в нарушение и качена в мобилното приложение “Гражданите” фирмите получават известие на секундата. Освен снимки в портала има и данни за вид, дата, час и локация на нарушението. След това могат да влязат и в комуникация с човека, качил снимката, като му изпратят извинение. Данните на качилия снимката остават анонимни.

vipbizportal

Изглед на уеб портала за мониторинг

Защо VIP Security ползват услугата? По няколко причини:

 1. Социална отговорност – все повече бизнеси в България разбират колко е важна средата, в която живеем, и че имат голяма роля в нея.
 2. Превенция за негативен имидж и разграничаване от индивидуални прояви на водачите, които не са според фирмената политика и култура.
 3. Следене на фирмените разходи от лоши водачи – лошите водачи са лоша инвестиция.
 4. Подкрепа за “Гражданите” в подобряване културата на пътя.

Alexander Mitev VIP Security Grajdanite

Александър Митев, управител на VIP Security:

“За нас е важно да си партнираме с организации като “Гражданите”, защото така получаваме обратна връзка от обществото. Като част от него ние носим отговорност пред нашите партньори, клиенти и всички граждани. Затова искаме да подобряваме работата си всеки ден и да бъдем полезни на обществото.”

 

гражданите

Тодор

Тодор

Comments
 • user

  AUTHOR Аз

  Posted on 4:28 pm February 23, 2017.
  Reply

  За мен това решение е взето в името на живота…Компанията смело се е включила във войната по пътищата и мога да кажа Респект не само на VIP Security,а на всяка компания,която вземе такова решение!
  Това решение аз наричам ОТГОВОРНОСТ за живота на всеки служител в компанията и на всеки гражданин!
  Респект!

  • user

   AUTHOR Тодор

   Posted on 5:45 pm February 24, 2017.
   Reply

   Благодаря Ви за този коментар :) Колкото повече хора го проумеят, толкова повече се увеличава шансът да намалим черната статистика по пътищата на България.

   Поздрави,
   Тодор

 • View Comments (2) ...
  Navigation