user

Гражданите

Благодарим ви за 2015 г!

Posted on .

Благодарим ви за 2015 г!

Introduction

Днес, на международния ден на думата “Благодаря”, написахме този блог, който е за всички вас, които през 2015та ни подкрепихте и повярвахте в идеята “Гражданите”. Това са над 30,000 граждани, ползващи приложението, но и не само. Има и много други, които въпреки, че не могат да ползват “Гражданите”, помагат и подкрепят идеята за по-добра среда на живот. Отдолу искаме лично да благодарим на тези, които наистина допринесоха и ни помагаха през добро и лошо и не позволиха да паднем духом през многото трудни моменти. Това са хора, които като се видят ще разберат веднага защо ги споменаваме по име. Хора, които е прекрасно, че имаме в хубавата ни България. Предварително се извиняваме, защото ще пропуснем някого :)

Хората, които наистина ползват активно приложението и  комуникираме през имейл: Димитър Димитров от Пловдив, по чиито сигнали са написани над 10 акта. Кристиян – Мирослав Ваков, Тошко Станев от Ямбол, Цветан Тиханов oт Русе, Константин Миларов – София, Делян Петров за всекиднeвното информиране при неправилно качени снимки, Димитър Йорданов от Варна, Наталия Иванова от Варна, Станимир Станчев от Пловдив, Тодор Тодоров от Русе, Любомир Андреев – София, Камен Рогев от София, Радостин Драголов от София, Димитър Георгиев от София, Димитър Бакалов от София, Златин Радев от София, Цветанка Абаджиева от София, Натали Фарах от София, Валентин Делипавлов от София, Алис Стайчева от София.

От Фейсбук: Бубето Борисова, Цвети Абаджиева, Митя Жеков, Емили Жоро, Тодор Бонин, Мартин Мартинов, Красимир Коев, Теодора Томова, Андрей Ангелов, Алекс Боюклиев, Георги Георгиев, Mokele Mkembe, Радка и Herve Persouse, Васил Начков, Димитър Николов, Даниела Кръстанова, Стефани Илиева, Тодор Пилев, Сабин Харизанов, Ася Стефанова.

От туитър: @lewboi1 , @KrSirakov @black_purple_bg, @w123qqq @Just_Ventura @RozaGeorgieva @varbod @victoria_BUL @MeMyselfDiana @Velkozar @dean_ivanov @nait65 @vladimiryosifov @JuUzanicheva @PassySolomon @mvarbanova1 @tmiliev @MariyanaRahkova @plamenshopov @DrVovo @simoivanov @omd1000 @ivan_naidenov @Mr_Mahony @ApostolDyankov @jazzmatazz__  @anja_novak @tennisfanbg @iGreet_co @leonidseliktar  @elbybg  @stateva43 @benkovski  @ZeldaRose @vedidas @Karavelikov @velqn @MnogoZle  @brainp0rn @mloves_eos

Борислав Чернев

Борислав Чернев за Гражданите пред БНТ 2

На Борислав Чернев, че сам предложи и организира интервю с БНТ 2.

Медии: Благодарим на всички медии писали за нас и разпространили приложението: в-к Банкеръ,  http://news.data.bg, http://www.auto-press.net, BTV, Списание Мениджър, http://www.mobilebulgaria.com, вестник Монитор, Капитал, БНР, News7, TV7, Front.bg, http://forumnews.bg, TV+, http://www.dunavmost.bg, http://www.webcafe.bg, http://ogledai.se, http://www.standartnews.com, HiComm, Mobile Bulgaria и най-вече на БНТ за няколкото участия.

Хората от МВР – г-н Георги Костов – Главен Секретар МВР, г-н Христо Терзийски – Директор Главна Дирекция “ Национална Полиция” , г-н Бойко Рановски – Директор “ Пътна Полиция”, г-жа Цветелина Рандева – говорител ОД МВР Бургас, г-н Тенчо Тенев – Началник Отдел “Пътна Полиция” София,  г-н Радослав Начев – Началник Отдел “Пътна Полиция” Пловдив, г-н Тихомир Неделчев – инспектор към Видеоконтрол в Отдел Пътна Полиция при СДВР, г-н Кристиян Богданов – младши инспектор към Видеоконтрол в Отдел Пътна Полиция при СДВР, но най вече на г-н Николай Крушарски – Началник група Видеоконтрол в Отдел Пътна Полиция при СДВР и г-н Янко Димитров – младши инспектор към Видеоконтрол в Отдел Пътна Полиция при СДВР, с които комуникираме всяка седмица!

Поли Асенова - Столичен Инспекторат

Поли Асенова – Столичен Инспекторат

Столична и Бургаска община – г-жа Йорданка Фандъкова – кмет на град София, Димитър Николов – кмет на град Бургас, г-жа Веска Георгиева – директор на Столичен Инспекторат и най – вече на Полина Асенова – началник на сектор контрол по паркирането, която ни помага ежедневно при нарушения в градинки, паркове или детски площадки или при изоставени автомобили.

Нашите съветници – Специални благодарности за нашите двама съветници – Дъглас Аткин и Юлиан Асенов. Те  ни помогат изключително да постигнем желаната промяна чрез своите съвети, контакти и идеи.

Велеви Фарма

Д-р Велев – основател Велеви Фарма

Спиди и Велеви Фарма – Искаме да благодарим на доктор Велев от Велеви Фарма затова, че бяха първата компания с автомобили, която ни подпомогна и избра да се информира за поведението на шофьорите си чрез портала на Гражданите и така предприе действия, за да подобри културата на пътя. Също голямо благодаря на Спииди, които като най-големия спедитор в България, се информират за поведението на шофьорите си и така инвестират в подобряване качеството на услугата си.

dreamix

Дриймикс

Огромно БЛАГОДАРЯ за Телерик, които ни предоставиха платформа си Telerik Platform и за подкрепата на служителите им отвътре – по-конкретно на основателите Светозар Георгиев и Васил Терзиев за предоставените лицензи и подкрепа. Сърдечни благодарности и на Дриймикс, където работя, затова че може да ползваме офиса им през уикендите и за подкрепата на всякакво ниво.

Георги Кръстев Пилота:)

Георги Кръстев Пилота

Личностите, с които направихме интервюта. От тях разбрахме, че хората не се чувстват сами сред социалните неправди на пътя, когато ползват “Гражданите”. Те са готови да застанат пред камера и да се покажат, за да мотивират и други активни граждани, чувстващи се сами. Хората, които искат да кажат, че въпреки всичко предпочитат да се борят срещу неправдата, а не да я подминават и прекланят глава. Това са Мартин Киров, Благойка Борисова, Искрен Кръстев, Искрен Арабаджиев, Георги Кръстев, Теодора Томова, Мирослав Минчев и Тодор Гигилев ( и за поканата от Power of Youth). Няма да пропуснем и Иван Йосифов и Гергана Венева, които макар да нямаха възможност да застанат пред камера, се видяха с нас и изразиха подкреоата си писмено.

power of youth

Power of youth – Тодор Гигилев

Владимир Тодоров – председател на БАЗК

Даниел Томов от Eleven– за интересните разговори и контакта с Юлиан Асенов и Данаил Данаилов.

Господарите – На Господари на Ефира за връчването на златен скункс по сигнал от Гражданите. И най-вече на Момчил Митов и останалите в борда за срещите и полезните разговори.

Богдан Йорданчев, който хареса проекта и ни одобри за участие в How to Web Румъния.

Теодора Гандова НПО Линкс  и Милена Недева Съветник в Политическия кабинет на заместник-министър председателя по коалиционна политика и държавна администрация за многократните покани към нас да говорим за отворени данни и да споделим за Гражданите.

Д-р Анна-Мари Виламовска – Секретар за иновационна и здравна политика на Президента на Република България и на Веселин Нинов, затова че ни информираха и номинираха за наградите Джон Атанасов.

Благодарим на Дарик радио за прекрасната инициатива и че ни избраха за едни от 40 до 40 за 2015 г.

Кристиян Танев за многото бъгове, които намери в приложението и за активното му промотиране.

Йордан Терзиев

Йордан Терзиев Дизайнера:)

Йордан Терзиев с помощта си за дизайна на логото и на мобилното приложение.

Катя Тодорова за съветите и помощта за създаването на ефективна социална стратегия.

Весeлин Диманов за подкрепата и статиите за Гражданите.

Иван Делчев за контактите и срещите.

Петър Недялков от Leanplum за съветите.

Антония Шаламанова от София Тех Парк за изложбата на стартъпи в градинката на Кристал.

 

Успешна, здрава, щастлива и интересна 2016 г.!

Иван, Христо, Тодор, Стоян и Виктор

Екипът на “Гражданите”

Заглавната снимка е взета от http://www.detebg.org/bg/

There are no comments.
View Comments (0) ...
Navigation